lördag 26 september 2009

Veckor av guld...

Olle den mest fantastiske killen , mår som en guldkille..pojken med guldbyxorna tror han själv eftersom han skall ha en guldtia varje gång speakern tar ton på fotbollsplan..som ligger ett stenkast från oss. Då cycklar Olle upp i ett gehu och skall prata med alla folk (Mama jag pratar med alla hela tiden ..men sån är jag )
Fotbolls matcherna i Horred är många per vecka...

Idag har vi varit 9 timmar på Lisebergs tur och det var la roligt..bara vi 2 för G var sjuk. Jag som är hysteriskt höjdrädd(har blivit det efter 30 ????) och aldrig åker nåt..fick ställa upp och ÅKA !!! kanonen, slänggungan, shanghai, flumride som stanna innan backen och som blev en seriekrock m 7 båtar ..var dööö skraj när alla 7 båtarna sen med 10 cm mellanrum åkte upp mot stooooooora fallet...tänkte att om alla vi 7 båtar skall ner samtidigt blir det dööööööd...som tur va kom larmet och de stoppade oss alla i backen så vi fick kravvla oss ur och gå längs slänten ner...phu..Olle va kolugn men inte jag..

Skolan går kanon fast man märker att han är förskolenivå vad gäller skriva och en etta vad gäller matte..men vi försöker att hjälpa peppa och uppmuntra..

Vännerna och Olle har kul ihop..och han är hos dem ofta.bara lite incidenter har inträffat när Olle varit dum och då har han fått cykla tillbaka , knacka på och be om ursäkt!! Bra av Olle..

Men svärord är just nu kul att säga och könsord för det har killarna i högstadiet lärt honom säger han...phu....

Annars glider vi på moln för att Olle inte ens tagit RITALIN e.m tabletten på 3 mån

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar